de laagste ecologische voetafdruk

De laagste ecologische voetafdruk

Hydrogen

Onze Hydrogen FCSS (fuel cell storage system) is onze state-of-the-art waterstofbrandstofcel met ingebouwde batterij die waterstof omzet in energie.

Deze betrouwbare en efficiënte energiebron is een ideaal en stil milieuvriendelijk alternatief voor dieselgeneratoren op muziekfestivals, handelsbeurzen of andere (tijdelijke) evenementen.

  • Elimineert CO2- en NOx-uitstoot
  • Duurzaam en stil alternatief voor dieselgeneratoren
  • Inclusief batterij-opslag
  • Betrouwbare back-up voor stroomuitval
  • Levert warmte in de vorm van warm water

Maak kennis met

Waterstof FCSS

Ons Hydrogen FCSS (Fuel Cell Storage System) is een revolutionair energieplatform dat talloze voordelen biedt voor een breed scala aan toepassingen.

Duurzame en milieuvriendelijke energieopwekking

De ES Hydrogen maakt gebruik van waterstof als brandstof, wat resulteert in een schone en groene energieoplossing. In tegenstelling tot dieselgeneratoren produceert dit systeem geen CO2- of NOx-uitstoot, waardoor het een cruciale rol speelt in het verminderen van de ecologische voetafdruk van diverse projecten.

Van muziekfestivals tot handelsbeurzen en tijdelijke ruimtes, deze waterstofbrandstofcel biedt een betrouwbare en efficiënte energiebron zonder schadelijke emissies. Door te kiezen voor de ES Hydrogen kunnen evenementen en projecten niet alleen genieten van continue stroomvoorziening, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Flexibele energieopslag

en -opwekking

Met een ingebouwde batterijopslag van 100 kW – 100 kWh biedt de ES Hydrogen een ongeëvenaarde flexibiliteit in energieopslag en -opwekking. De batterij fungeert niet alleen als een startbuffer voor de brandstofcel, maar kan ook energiepieken tot 100 kW opvangen.

Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor situaties waarin plotselinge veranderingen in energiebehoeften optreden, zoals bijvoorbeeld bij torenkranen die plotseling veel vermogen vereisen. De ES Hydrogen is een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor diverse energiebehoeften.

Verbeterde energie-efficiëntie en stille werking

De ES Hydrogen staat bekend om zijn snelle reactietijd en geluidsarme werking, in tegenstelling tot traditionele dieselgeneratoren. Dankzij de waterstofbrandstofcel kan het systeem snel reageren op plotselinge piekbelastingen, waardoor een continue en betrouwbare stroomvoorziening wordt gegarandeerd.

Bovendien levert de brandstofcel niet alleen elektrische energie, maar ook 80 kW warmte in de vorm van warm water. Hierdoor kan eenvoudig een boiler worden aangesloten voor verschillende verwarmingsapplicaties, waardoor de energie-efficiëntie van het systeem verder wordt geoptimaliseerd.

Technische specificaties

Elektrische prestaties
Nominaal uitgangsvermogen 80 KVA
Piek AC-outputvermogen 100 KVA 
Piek rendement 55%
Fysieke parameters
Waterstofinlaat 13-16 bar
Afmetingen (LxBxH) 3 x 2.5 x 2.8m
Gewicht 5000 kg

Informeer naar ES Hydrogen